Συνεχής ανάπτυξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Η εταιρεία AIRTECHNIC ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ Ε.Π.Ε. είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πολυετή εμπειριά και κορυφαίες, σύγχρονες λύσεις για όλο το φάσμα της Διαχείρισης Αέρα (Κλιματισμό, Εξαερισμό, Ψύξη, Θέρμανση, Φίλτρανση, Υγιεινή).

Το εργοστάσιο της AIRTECHNIC βρίσκεται στην Θήβα, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 24 στρεμμάτων, με χώρους παραγωγής 5.900 m², εξοπλισμένους με υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα και αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, που το καθιστούν το μεγαλύτερο εργοστάσιο κάθετης παραγωγής στο χώρο του Κλιματισμού – Εξαερισμού στην Ελλάδα. Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη από τη SWISS APPROVAL κατά ISO 9001:2015, από τη TUV Rheinland κατά ISO 14001:2015 και τα προϊόντα φέρουν τη σήμανση CE. Τα προϊόντα της AIRTECHNIC είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις του Ecodesign και τις οδηγίες ErP, συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης.

Τα κεντρικά γραφεία, οι αποθήκες και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας εδρεύουν στην Αθήνα, ενώ το 2018 εγκαινιάσαμε το νέο υποκατάστημα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη με χώρους παραγωγής 5.500 m².

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 95 άτομα εκ των οποίων το 24% είναι επιστημονικό προσωπικό και διαθέτει 8 ιδιόκτητα αυτοκίνητα για τη διανομή προϊόντων στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο.

profil
profil

Η AIRTECHNIC κατασκευάζει και διαθέτει στην Ελληνική και Διεθνή αγορά

Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες πιστοποιημένες κατά EUROVENT, Πύργους Ψύξης, Μονάδες Φίλτρανσης & Απόσμησης Αέρα, ECOLOGY UNITS, Φίλτρα αέρα, Ηλεκτροστατικά Φίλτρα, Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα & Ενεργής αλουμίνας, Ανοξείδωτες καμινάδες, Αξονικά & Φυγοκεντρικά Αερόθερμα, Αξονικούς & Φυγοκεντρικούς Ανεμιστήρες, Ανεμιστήρες Fan Section, Εναλλάκτες αέρα αέρα, Αφυγραντήρες αεραγωγού, Αυτοματισμούς, Αισθητήρια, Θερμοστάτες, Ρυθμιστές Στροφών Κινητήρων, Ηλεκτρικούς Πίνακες, Έξυπνα συστήματα κλιματισμού με ζώνες AIRZONE, Ηχοπαγίδες, Στόμια, Κυκλικούς και Οβάλ αεραγωγούς, λείους & ελικοειδούς ραφής μονού & διπλού τοιχώματος, Εύκαμπτους και Υφασμάτινους Αεραγωγούς, Πολύφυλλα Διαφράγματα, Διαφράγματα Καπνού & Πυρκαγιάς, Συστήματα Κεντρικής Σκούπας, Μονάδες Δροσισμού, Μονώσεις αεραγωγών κ.τ.λ.

Εκτός από τα προϊόντα που παράγει, η AIRTECHNIC

διαθέτει Ανεμιστήρες των Οίκων SODECA, SISTEVEN, VORTICE, CASALS, CATA, HELIOS, ZIEHL-ABEGG, ROSENBERG, ECOFIT, NICOTRA, COMEFRI, EUROVENTILATORI και VENPLAST. Αεροκουρτίνες των Οίκων VORTICE, AIRTECNICS και OLEFINI. Σύστημα Κεντρικού Καθαρισμού του Οίκου AERTECNICA. Ηλεκτροστατικά Φίλτρα του Οίκου RYDAIR Σιγκαπούρης (αποκλειστικά για την Ευρώπη και τις χώρες της Μεσογείου). Φίλτρα αέρα του Οίκου MGT Τουρκίας. Ειδικά στόμια του Οίκου KRANTZ Γερμανίας, BROFER Ιταλίας. Εύκαμπτους αεραγωγούς του Οίκου AFS Τουρκίας. Εξαρτήματα τοποθέτησης αεραγωγών του Οίκου METU Γερμανίας. Υφασμάτινους αεραγωγούς του Οίκου FABRIC AIR Δανίας. Aεραγωγοί από πολυουρεθάνη του Οίκου EUROPAN Ιταλίας. Yγραντήρες ατμού του Οίκου HYGROMATIC Γερμανίας και ELSTEAM Γαλλίας. Μονάδες κλιματισμού με εξάτμιση νερού του Οίκου BREEZAIR Αυστραλίας (αποκλειστικά για τα Βαλκάνια), Fire Dampers των Οίκων ΒSB και HVC Αγγλίας και BROFER Ιταλίας, Ειδικοί βραχίονες απαγωγής καυσαερίων του Οίκου AIRBRAVO Ιταλίας. Αφυγραντήρες των Οίκων DANTHERM και AERIAL Γερμανίας, MICROWELL Σλοβενίας και CUOGHI Ιταλίας.

profil

Οι Μηχανικοί της εταιρείας μας

προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους, νοσοκομεία, επαγγελματικές κουζίνες, δημόσια κτίρια, δημόσιες και ιδιωτικές πισίνες κλπ, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα σύγχρονα ενεργειακά στάνταρ, με ταυτόχρονη βελτιστοποίηση της σχέσης απόδοσης και κόστους.

profil

Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία

Οι διαδικασίες διασφάλισης ελέγχου ποιότητας, το επιστημονικό προσωπικό, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η ταχύτητα και συνέπεια στους χρόνους παράδοσης σε συνδυασμό με το κόστος, μας καθιστούν μία από τις κορυφαίες παρουσίες στο χώρο των κεντρικών συστημάτων κλιματισμού & εξαερισμού.

Οι Ηλεκτρολόγοι & Μηχανολόγοι Μηχανικοί της εταιρίας στο Εμπορικό Τμήμα, στο Τμήμα Προώθησης και Τεχνικής Υποστήριξης προϊόντων, στην Παραγωγή και στο Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας με τεχνογνωσία στο αντικείμενό τους είναι πάντα στη διάθεσή σας για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σε θέματα όπως:

Κλιματισμός, Εξαερισμός, Αυτοματισμός, Ανάκτηση Ενέργειας, Ηχοαπόσβεση, Ηχομόνωση κ.τ.λ.

Στόχοι μας είναι:

  • Η προσέγγιση των αναγκών του κάθε πελάτη στο μέγιστο βαθμό.
  • Η αξιόπιστη επίλυση κάθε είδους προβλήματος του πελάτη.
  • Η διαρκής έρευνα, εξέλιξη και ανάπτυξη καινοτομικών και άρτιων προϊόντων.
  • Η χρήση και η εφαρμογή νέων τεχνολογιών στους πελάτες μας προκειμένου να αποκομίσουν τα οφέλη που επιζητούν.
  • Η διατήρηση της ευελιξίας στην αγορά και της αμεσότητας ως προς τις σχέσεις με τους πελάτες.