GR  EN 
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
AIRZONE
AIRZONE
TΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ AIRZONE;
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ AIRZONE;
ΓΙΑTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ AIRZONE
ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΕΣΗΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ AIRZONE
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΖΩΝΕΣ ΤΗΣ AIRZONE.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ AIRZONE
AIRZONE UNO
INNOBUS
ΕΝΤΥΠΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ AIRZONE
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ
ΣΤΟΜΙΑ
ΟΡΟΦΗΣ
ΟΡΘΟΓΩΝΙΚΑ
ΟΡ/Κ
ΟΡ/Α
OD-4
OD.8
OD.9
KD-8
KD-12
KD-15
AR100
AR200
AR300
AR400
AR500
AR600
AR700
AR800
AR 900
ΓΡΑΜΜΙΚΑ
ΚΥΚΛΙΚΑ
ΤΟΙΧΟΥ
ΔΑΠΕΔΟΥ
ΣΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΑΣ
ΝΩΠΟΥ
ΚΥΚΛΙΚΟ ΝΩΠΟΥ
ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΒΑΡ
ΘΥΡΩΝ
Μ-400
SEAT DISPLACEMENT OUTLET Q-ST
MICRO CLIMATE
D 100
D 200
D 300
D 400
D 500
D 600
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΜΙΩΝ
SOFTWARE ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΟΜΙΩΝ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟΜΙΩΝ
ΣΤΟΜΙΑ KRANTZ
ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ
ΑΞΟΝΙΚΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ
ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΙΝ LINE ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ EG
ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΙΝ LINE ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ SEG & RS
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΙΝ LINE ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ BT
ΙΝ LINE ΟΡΘΟΓΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ TRE & EKAE
ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ BD
ΔΙΠΛΟΙ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ BDR
ΔΙΠΛΗΣ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΡΟΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΝΤΩΝ BV, AT, ADH, RDH & AIRBOX
ΜΟΝΗΣ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΡΟΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΝΤΩΝ RSH & FRSH
ΜΟΝΗΣ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ AIRM
ΦΥΓOΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΜΕΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ MB P/R
ΦΥΓOΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΜΕΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ MB
ΦΥΓOΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΜΕΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ MA
ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΦΥΓ. ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΜΟΝΗΣ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ P
ΦΥΓOΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΑΑ
ΦΥΓOΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΜΕΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ MBRL
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ
ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ 400C – 2h
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ CASALS PDF
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ CASALS PDF
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ AIRTECHNIC PDF
ENERGYBOX
ΠΥΡΓΟΙ ΨΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΑΞΟΝΙΚΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ
FAN COILS
ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ
ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΑΤΜΟΥ / ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ
ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΑΤΜΟΥ COMPACT LINE
ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΑΤΜΟΥ HY LINE
ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΑΤΜΟΥ MINI STEAM
ΕΛΕΓΧΟΣ BASIC & COMFORT
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ HYGROMATIK
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΑΤΜΟΥ
BREΕZAIR
ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ
ΗΧΟΠΑΓΙΔΕΣ
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ
ΑΕΡΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
ΚΑΣΕΤΑ ΟΡΟΦΗΣ
ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ
ΣΕΙΡΑ IS
ΣΕΙΡΑ MD
ΣΕΙΡΑ GC
ΣΕΙΡΑ EUROSHUNT
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΕΡΓΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΝΕΑ
DOWNLOAD
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ AIRTECHNIC
ΕΝΤΥΠΑ AIRZONE
ΕΝΤΥΠΑ INNOBUS ΤΗΣ AIRZONE
ΕΝΤΥΠΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ
ΕΝΤΥΠΑ ΗΧΟΠΑΓΙΔΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΣΤΟΜΙΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΕΝΤΥΠΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΑΕΡΟΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΟΥ
ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΣΕΤΩΝ ΟΡΟΦΗΣ
ΕΝΤΥΠΑ FAN COIL
ΕΝΤΥΠΑ ΑΞΟΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΘΕΡΜΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ ΑΤΜΟΥ / ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ
SOFTWARE

 

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ  
 

 
 

Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες τύπου Klimabox/… - κατασκευής της AIRTECHNIC, με καλαίσθητο σκελετό από ανοδιωμένο profil αλουμινίου ή γαλβανισμένη λαμαρίνα, με δύο κοίλους χώρους για την αποφυγή μεταφοράς θερμότητας και δημιουργίας συμπυκνωμάτων.
Τα πλευρικά τοιχώματα τύπου σάντουιτς κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από γαλβανισμένο χαλυβδέλασμα και φέρουν εσωτερικά θερμοηχητική μόνωση υαλοβάμβακα, πετροβάμβακα, ορυκτοβάμβακα ή πολυουρεθάνη, πάχους 25 & 50mm. H σύνδεση των profil αλουμινίου για τη δημιουργία του σκελετού, γίνεται με ειδικούς τρίεδρους συνδέσμους, χυτού αλουμινίου. Για την εύκολη επίσκεψη των μονάδων προβλέπονται ειδικά κλείστρα και χειρολαβές στις αντίστοιχες θυρίδες επίσκεψης.
Προαιρετικά τα τοιχώματα των μονάδων μπορούν να βαφούν ηλεκτροστατικά.
Όλα τα τμήματα των Μονάδων έχουν την δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και είναι κατάλληλα για εσωτερική ή εξωτερική τοποθέτηση. Κατασκευάζονται σε οριζόντια ή κατακόρυφη διάταξη, ανάλογα των απαιτήσεων του χώρου.

   
  ΤΜΗΜΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ
   
 
 

Με έναν ή δύο φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες διπλής αναρρόφησης, με εμπρός ή πίσω κεκλιμένα πτερύγια, στατικά και δυναμικά ζυγοσταθμισμένους. Η κίνηση επιτυγχάνεται μέσω τροχαλιών και τραπεζοειδών ιμάντων, από τριφασικούς, ασύγχρονους ηλεκτροκινητήρες, βραχυκυκλωμένου δρομέα, μίας ταχύτητας 1.500 RPM ή δύο ταχυτήτων 1.500/1.000 ή 1.500/750 RPM, με βαθμό προστασίας IP 54.
Η μια τροχαλία μπορεί να είναι ρυθμιζόμενης διαμέτρου για αυξομείωση των στροφών ± 15%. Η κατάθλιψη του ανεμιστήρα συνδέεται με το κέλυφος του κιβωτίου μέσω ελαστικού συνδέσμου για να την αποφυγή μετάδοσης  κραδασμών στο περίβλημα της μονάδας. Το συγκρότημα ανεμιστήρα / ηλεκτροκινητήρα συνοδεύεται από μηχανισμό τάνυσης των ιμάντων, ελαστικό σύνδεσμο και σετ αντιδονητικών για την αποφυγή της μετάδοσης κραδασμών. Υπάρχει προαιρετικά η δυνατότητα για τοποθέτηση δεύτερης διάτρητης πόρτας για επιπλέον προστασία καταργώντας τον προφυλακτήρα ιμάντων. 

 

     
 
 
 

ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Με κοινό ή ξεχωριστό στοιχείο θέρμανσης και ψύξης με νερό (ή φρέον) κατασκευασμένο με σωλήνες χαλκού και πτερύγια αλουμινίου (7 πτ./in), δοκιμασμένο υπό πίεση 30 bar. Οι σωλήνες είναι μηχανικά εκτονωμένοι σε πτερύγια αλουμινίου διαμορφωμένα κατάλληλα για τον μέγιστο βαθμό απόδοσης στην μετάδοση της θερμότητας.
Η εγκατάσταση γίνεται μέσω οδηγών ολίσθησης. Ο πυθμένας του τμήματος σχηματίζει λεκάνη συμπυκνωμάτων που φέρει αντιδιαβρωτική προστασία καθώς και σωλήνα αποχέτευσης για σύνδεση με το αντίστοιχο σιφόνι. Στο τμήμα προβλέπεται επίσης  σταγονοσυλλέκτης, ειδικής κατασκευής από PVC για την πλήρη κατακράτηση των σταγονιδίων ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες αέρα.
Τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένα ελάσματα και οι συλλέκτες από χαλυβδοσωλήνα βαμμένη με αντιοξειδωτική βαφή. Τα ελάσματα εναλλακτικά μπορεί να είναι ανοξείδωτα ή από αλουμίνιο και οι συλλέκτες από χαλκό

 
     ΤΜΗΜΑ ΥΓΡΑΝΣΗΣ
 

 
Περιλαμβάνει υγραντήρα νερού τύπου spray, και τοποθετείτε εντός του τμήματος Στοιχείων.
Εφόσον οι προδιαγραφές το απαιτούν, υπάρχει η δυνατότητα ύγρανσης με  ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΑΤΜΟΥ, τοποθετημένου εντός ξεχωριστού κιβωτίου

 
    ΤΜΗΜΑ ΑΠΛΟΥ & ΔΙΠΛΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΜΙΞΗΣ
     
 

Εφοδιασμένο με πολύφυλλα διαφράγματα για τη ρύθμιση του νωπού αέρα, του αέρα ανακυκλοφορίας και του αέρα απόρριψης. Τα διαφράγματα συνδέονται μεταξύ τους με ειδικούς μοχλισμούς παρέχοντας την δυνατότητα ρύθμισης της ποσότητας του αέρα από 0% έως 100%. Η κίνηση των διαφραγμάτων γίνεται χειροκίνητα ή αυτόματα μέσω σερβοκινητήρων που συνδέονται σε ειδικές υποδοχές των αξόνων αυτών.
Τα πτερύγια των διαφραγμάτων είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο με αεροδυναμικό σχήμα. Η συνεργασία τους επιτυγχάνεται με οδοντωτούς τροχούς ενώ η στεγανότητα του αέρα με συνθετικά παρεμβύσματα που τοποθετούνται κατά μήκος των πτερυγίων 

     
    ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
     
   

Η αυξανόμενη ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας μας υποχρεώνει για την κατασκευή συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας τα οποία ονομάζονται εναλλάκτες θερμότητας αέρα-αέρα. Περιλαμβάνει ΕΠΙΠΕΔΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΑΕΡΑ, με πτερύγια αλουμινίου κυματοειδούς επιφάνειας, για μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης.
Η κατασκευή περιλαμβάνει σωλήνα αποχέτευσης για σύνδεση με το απαραίτητο σιφόνι. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα κατασκευής όλων των ειδικών εναλλακτών, πλακοειδής αέρα – αέρα, περιστροφικοί αέρα – αέρα, και εναλλάκτες αέρα νερού με δύο στοιχεία κλειστού κυκλώματος

     
    ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΤΡΩΝ
     
 
 

Εφοδιασμένο με επίπεδα προφίλτρα με σκελετό από γαλβανισμένο χαλυβδέλασμα και κυματοειδή διάταξη αυτών για επαύξηση της επιφάνειας. Η δε κλάσης αυτών από άποψη κατακράτησης σκόνης είναι EU3 ή EU4. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για σακόφιλτρα κλάσης EU7 ή EU9, συρταρωτά, για εύκολη τοποθέτηση και απόρριψη.


Κατόπιν παραγγελίας μπορούν να τοποθετηθούν και φίλτρα ειδικού τύπου, όπως απόλυτα, ενεργού άνθρακα & ηλεκτροστατικά.

     
    ΤΜΗΜΑ ΗΧΟΠΑΓΙΔΩΝ
     
   

Οι ηχοπαγίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αναρρόφηση αλλά και στην κατάθλιψη της μονάδας για την μείωση της στάθμης του θορύβου στους αεραγωγούς.
Με ορθογωνικές ηχοπαγίδες τύπου ΟΗ..., κατασκευασμένες με σκελετό από ανοδιωμένο προφίλ αλουμινίου και τοιχώματα σάντουιτς από γαλβανισμένο χαλυβδέλασμα πάχους 30mm, εντός της οποίας τοποθετούνται τα εσωτερικά ηχοαπορροφητικά στοιχεία, το περιμετρικό πλαίσιο των οποίων είναι επίσης από γαλβανισμένο χαλυβδέλασμα πάχους 1,0 mm.
Μέσα στα ηχοαπορροφητικά στοιχεία τοποθετούνται τρία ηχοαπορροφητικά υλικά διαφορετικών πυκνοτήτων (30kg/m3, 80kg/m3 και 100kg/m3) υψηλής απόδοσης σε μεγάλο εύρος συχνοτήτων με εξωτερική σταθερή επίστρωση για ταχύτητα αέρος μέχρι 15 m/s.
Με την βοήθεια των ηχοαπορροφητικών στοιχείων κάθε επιθυμητή απόσβεση θορύβου είναι εφικτή με την καλύτερη δυνατή πτώση πίεσης του αέρα.

     
    ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
 
 

Οι Κεντρικές Μονάδες της AIRTECHNIC μπορούν να συνοδεύονται από τρίοδες βάνες, αυτοματισμούς, INVERTER για την ρύθμιση των στροφών των ανεμιστήρων, σερβοκινητήρες διαφραγμάτων, διαφορικά μανόμετρα φίλτρων, ειδικές βάσεις έδρασης, σκέπαστρα βροχής, φινιστρίνια παρατήρησης, εσωτερικά φώτα & ειδικές διατάξεις εξοικονόμησης ενέργειας

   
 

 

 

 

 
ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΥΣ
ΜΕ 2 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ & 2 ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
 
 
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ & ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ    ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦH
     
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ KLIMABOX/1F   ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ KLIMABOX/2F
     
ΕΝΤΥΠΟ    
Λίστα Ενημέρωσης
Περιοχή Μελών
Χρήστης: [Είσοδος]
© AIRTECHNIC 2011
0,09375 seconds