GR  EN 
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
AIRZONE
AIRZONE
TΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ AIRZONE;
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ AIRZONE;
ΓΙΑTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ AIRZONE
ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΕΣΗΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ AIRZONE
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΖΩΝΕΣ ΤΗΣ AIRZONE.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ AIRZONE
AIRZONE UNO
INNOBUS
ΕΝΤΥΠΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ AIRZONE
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ
ΣΤΟΜΙΑ
ΟΡΟΦΗΣ
ΟΡΘΟΓΩΝΙΚΑ
ΟΡ/Κ
ΟΡ/Α
OD-4
OD.8
OD.9
KD-8
KD-12
KD-15
AR100
AR200
AR300
AR400
AR500
AR600
AR700
AR800
AR 900
ΓΡΑΜΜΙΚΑ
ΚΥΚΛΙΚΑ
ΤΟΙΧΟΥ
ΔΑΠΕΔΟΥ
ΣΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΑΣ
ΝΩΠΟΥ
ΚΥΚΛΙΚΟ ΝΩΠΟΥ
ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΒΑΡ
ΘΥΡΩΝ
Μ-400
SEAT DISPLACEMENT OUTLET Q-ST
MICRO CLIMATE
D 100
D 200
D 300
D 400
D 500
D 600
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΜΙΩΝ
SOFTWARE ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΟΜΙΩΝ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟΜΙΩΝ
ΣΤΟΜΙΑ KRANTZ
ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ
ΑΞΟΝΙΚΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ
ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΙΝ LINE ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ EG
ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΙΝ LINE ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ SEG & RS
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΙΝ LINE ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ BT
ΙΝ LINE ΟΡΘΟΓΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ TRE & EKAE
ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ BD
ΔΙΠΛΟΙ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ BDR
ΔΙΠΛΗΣ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΡΟΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΝΤΩΝ BV, AT, ADH, RDH & AIRBOX
ΜΟΝΗΣ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΡΟΧΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΝΤΩΝ RSH & FRSH
ΜΟΝΗΣ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ AIRM
ΦΥΓOΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΜΕΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ MB P/R
ΦΥΓOΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΜΕΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ MB
ΦΥΓOΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΜΕΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ MA
ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΦΥΓ. ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΜΟΝΗΣ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗΣ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ P
ΦΥΓOΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΑΑ
ΦΥΓOΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜ/ΡΕΣ ΜΕΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ MBRL
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ
ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ 400C – 2h
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ CASALS PDF
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ CASALS PDF
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ AIRTECHNIC PDF
ENERGYBOX
ΠΥΡΓΟΙ ΨΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΑΞΟΝΙΚΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ
FAN COILS
ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ
ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΑΤΜΟΥ / ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ
ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΑΤΜΟΥ COMPACT LINE
ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΑΤΜΟΥ HY LINE
ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΑΤΜΟΥ MINI STEAM
ΕΛΕΓΧΟΣ BASIC & COMFORT
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ HYGROMATIK
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΑΤΜΟΥ
BREΕZAIR
ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ
ΗΧΟΠΑΓΙΔΕΣ
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ
ΑΕΡΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
ΚΑΣΕΤΑ ΟΡΟΦΗΣ
ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ
ΣΕΙΡΑ IS
ΣΕΙΡΑ MD
ΣΕΙΡΑ GC
ΣΕΙΡΑ EUROSHUNT
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΕΡΓΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΝΕΑ
DOWNLOAD
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ AIRTECHNIC
ΕΝΤΥΠΑ AIRZONE
ΕΝΤΥΠΑ INNOBUS ΤΗΣ AIRZONE
ΕΝΤΥΠΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ
ΕΝΤΥΠΑ ΗΧΟΠΑΓΙΔΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΣΤΟΜΙΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΕΝΤΥΠΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΑΕΡΟΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΟΥ
ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΣΕΤΩΝ ΟΡΟΦΗΣ
ΕΝΤΥΠΑ FAN COIL
ΕΝΤΥΠΑ ΑΞΟΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΘΕΡΜΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ
ΕΝΤΥΠΑ ΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ ΑΤΜΟΥ / ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ
SOFTWARE

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ
 

 

ΒΑΣΙΚEΣ ΑΡΧEΣ
Για να καταλάβει κανείς πώς λειτουργεί ένα σύστημα κλιματισμού με εξάτμιση, είναι απαραίτητο να γίνουν κατανοητά κάποια πράγματα για τις ιδιότητες της θερμότητας, του αέρα και του ατμού. Τα κλιματιστικά μηχανήματα με εξάτμιση καλούνται συχνά εξατμιστικοί αεροψυκτήρες και ψυκτικά ερήμου. Ο πιο κοινός τύπος κλιματιστικού μηχανήματος με εξάτμιση είναι ο άμεσος τύπος στον οποίο ο θερμός εξωτερικός αέρας ψύχεται μέσα στη μονάδα προσάγεται στο κτίριο και στην συνέχεια απορρίπτεται. Άλλοι τύποι είναι ο έμμεσος τύπος και ο τύπος Air washer αέρα.

 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΤΥΠΟ.
 
 

ΤΙ ΕIΝΑΙ ΘΕΡΜOΤΗΤΑ;
Πριν συζητήσουμε τη διαδικασία ψύξης πρέπει να καταλάβουμε λίγο τη φύση των εννοιών θερμότητα  το ψυχρό το ίδιο σαν έννοια δεν είναι μια ιδιότητα, αλλά είναι η απουσία θερμότητας. Η θερμότητα υπάρχει με δύο μορφές: αισθητή θερμότητα και λανθάνουσα θερμότητα.

Η αισθητή θερμότητα είναι η θερμότητα που μπορείτε να αισθανθείτε, η "αίσθηση". Είναι μια ιδιότητα στη φύση που μπορεί να μετρηθεί με ένα θερμόμετρο. Ένα πεζοδρόμιο που θερμαίνεται από τον ήλιο, μία σόμπα, ή ένα σεσουάρ, είναι παραδείγματα της αισθητής θερμότητας.

Η λανθάνουσα θερμότητα είναι κρυμμένη θερμότητα που δεν μπορεί να μετρηθεί με ένα θερμόμετρο. Η θερμότητα που απαιτείται για να μεταβληθεί το νερό σε ατμό καλείται "λανθάνουσα θερμότητα εξάτμισης". Για παράδειγμα, είναι η θερμότητα από το θερμό πεζοδρόμιο που δαπανάται για να εξατμιστεί το νερό μετά από μια θερινή καταιγίδα, ή η θερμότητα που δαπανάται από μία σόμπα για να εξατμιστεί το νερό που βράζει σε μια κατσαρόλα. Καθώς το νερό μεταβάλλει την κατάσταση του σε ατμό, (δεν μπορείτε να δείτε τον υδρατμό) απορροφά θερμότητα από το περιβάλλον του. Η θερμοκρασία δεν αλλάζει αλλά το ποσό θερμότητας ή ενέργειας που απορροφά περιλαμβάνεται στη μοριακή δομή του ατμού. Ο κλιματισμός με εξάτμιση είναι δυνατός λόγω αυτού του φυσικού φαινομένου της λανθάνουσας θερμότητας.

 
ΑΠO ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΕΤΑΙ Η ΛΑΝΘAΝΟΥΣΑ ΘΕΡΜOΤΗΤΑ;
Προέρχεται από τον περιβάλλοντα αέρα και τα περιβάλλοντα υλικά. Όποτε μια ουσία μεταβάλλει τη κατάσταση της από τη στερεά μορφή στην υγρή (πάγος νερό) και από την υγρή στην αέρια (νερό-ατμός) απορροφά τη θερμότητα από το περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας του περιβάλλοντος και τα γύρω αντικείμενα "ψύχονται" καθώς συμβάλλουν στη διαδικασία τήξης ή εξάτμισης.
Η συνολική θερμότητα είναι το ποσό της λανθάνουσας θερμότητας και της αισθητής θερμότητας. Είναι το συνολικό ποσό θερμότητας σε ένα δωμάτιο: αυτό που μπορούμε να αισθανθούμε αλλά και αυτό που δεν αισθανόμαστε. Η συνολική θερμότητα μετριέται στα kilojoules (kJ). 1.000kJ είναι περίπου 1.000 Btu's. Η πλήρης εξάτμιση ενός λίτρου ύδατος απορροφά 2.000kJ ενέργειας.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.
Η μόνη ΕΝΕΡΓΕΙΑ που απαιτείται είναι για τη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ανεμιστήρα και της αντλίας.
 
ΨΥΞΗ ΣΗΜΕΙΩΝ
  • θερμότητα από μηχανές,
  • θερμότητα από διαδικασίες παραγωγής,
  • μεγάλος αριθμός συγκεντρωμένων ατόμων, ή
  • παγιδευμένος θερμός αέρας πίσω από μεγάλα παράθυρα.

Συχνά αυτοί οι χώροι έχουν υψηλότερες θερμοκρασίες όχι μόνο από τους υπόλοιπους χώρους του κτιρίου, αλλά και από τους χώρους έξω από αυτό. Τέτοιες ακραίες συνθήκες έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην παραγωγικότητα και την υγεία των εργαζομένων, καθώς και την αποδοτικότητα και την ασφάλεια των εργοστασίων.

 
Η ΕΥΦΥΗΣ ΛΥΣΗ
Μια λύση είναι απλά να αεριστεί ο χώρος εισάγοντας νωπό αέρα. Εντούτοις, αυτό δεν είναι πάντα δυνατό δεδομένου ότι είναι αποτελεσματικό μόνο κατά τη διάρκεια των πιο δροσερών μηνών του έτους - το καλοκαίρι, οι θερμοκρασία αέρα είναι αρκετά υψηλή. Μια καλύτερη λύση, είναι να χρησιμοποιηθεί ο κλιματισμός με εξάτμιση Breezair για να καλυφθεί ο χώρος από μια ροή δροσερού, υψηλής ταχύτητας, φρέσκου αέρα, ανακουφίζοντας τους εργαζομένους στο συγκεκριμένο χώρο. Αυτό καλείται "ψύξη σημείων". Αντίθετα με τα συμβατικά συστήματα κλιματισμού, ο κλιματισμός με εξάτμιση μπορεί να παρέχει ικανοποιητική ροή αέρα για να διατηρήσει δροσερό ένα θερμό χώρο χωρίς να είναι αναγκαία η κατασκευή τοίχων ή χωρισμάτων. Κατ' αυτό τον τρόπο, η ψύξη σημείων εξασφαλίζει ένα πιο άνετο εργασιακό περιβάλλον και μια αυξανόμενη παραγωγικότητα.
 
ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ, ΥΓΙΕΙΝΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Επειδή η ψύξη σημείων χρησιμοποιεί 100% νωπό, ψυχόμενο αέρα, οι τοξικοί καπνοί και η σκόνη απομακρύνονται από το χώρο βελτιώνοντας έτσι τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
 
ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ
Χάρη στο σύστημα των ψυχόμενων pads αυξάνεται η παραγωγικότητα σε χώρους του εργοστασίου όπου επικρατούν δυσμενείς συνθήκες χωρίς να απαιτείται ο κλιματισμός όλου του κτιρίου.
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΨΥΞΗ
Μια άλλη χρήσιμη εφαρμογή της ψύξης σημείων είναι για υπαίθριους χώρους που χρησιμοποιούνται ως χώροι χαλάρωσης ή εστίασης. Συχνά αυτοί οι χώροι δεν περιορίζονται από τοίχους για να διατηρήσουν το δροσερό αέρα και θα ήταν αδύνατη η χρησιμοποίηση συμβατικού κλιματισμού επειδή στηρίζεται στην ανακυκλοφορία αέρα σε ένα κλειστό χώρο. Ο κλιματισμός με εξάτμιση Breezair μπορεί εύκολα να παρέχει μια ροή φρέσκου, δροσερού αέρα σε αυτούς τους χώρους, επειδή ο ψυχρός αέρας απορρίπτεται συνεχώς με φυσικό τρόπο.
 

 
Η ΕΥΦΥΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
Από όλα τα διαθέσιμα συστήματα κλιματισμού, το σύστημα κλιματισμού με εξάτμιση Breezair είναι μια ιδιαίτερα ευφυής επιλογή. Μερικοί θα πουν η μόνη επιλογή. Εξετάστε τα παρακάτω δεδομένα. Ένα σύστημα κλιματισμού με εξάτμιση, όπως το Breezair, καταναλώνει μέχρι 80% λιγότερη ενέργεια από ένα συμβατικό σύστημα. Οι πόρτες και τα παράθυρα μπορούν να παραμείνουν ανοικτά χωρίς καμιά απολύτως επίδραση στην απόδοση ψύξης. Ο αέρας είναι 100% φρέσκος, χωρίς καπνούς, μικρόβια ή μυρωδιές. Επίσης καθώς η θερμοκρασία έξω αυξάνεται, τόσο μειώνεται στο εσωτερικό - ένα θεμελιώδες όφελος της διαδικασίας της εξάτμισης. Όταν πρέπει να δροσίσετε μόνο κάποιους μικρούς χώρους σε ένα μεγαλύτερο κτίριο όπως ένα εργοστάσιο, η ψύξη με εξάτμιση παρέχει τη μόνη πραγματικά αποτελεσματική επιλογή.
 
ΨΥΞΗ ΣΗΜΕΙΩΝ
Ένα ρεύμα δροσερού αέρα, υψηλής ταχύτητας μπορεί να προσαχθεί σε έναν συγκεκριμένο χώρο ανεξάρτητα από τις συνθήκες περιβάλλοντος που επικρατούν.
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ
Κατά την ψύξη με τη μέθοδο της εξάτμισης καταναλώνεται μέχρι 80% λιγότερη ενέργεια από ότι με τα συμβατικά συστήματα κλιματισμού. Στην πραγματικότητα, αφού δεν απαιτείται συμπιεστής υψηλής κατανάλωσης, οι τρέχουσες δαπάνες είναι παρόμοιες με εκείνες ενός συνηθισμένου συστήματος εξαερισμού.
 
ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟΣ, ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΑΕΡΑΣ
Επειδή ο αέρας είναι 100% νωπός, χωρίς τοξικούς καπνούς, αερομεταφερόμενη σκόνη και άλλους μολυσματικούς παράγοντες οι οποίοι απομακρύνονται από το σύστημα, βελτιώνονται οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
 
ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ
Μελέτες ενεργειακής απόδοσης της NASA απέδειξαν ότι η ανθρώπινη παραγωγικότητα μειώνεται 3,6% για κάθε βαθμό επάνω από 22 βαθμούς και 4,7% παραγωγικότητας επάνω από 32 βαθμούς κελσίου. Αντίθετα διατηρώντας σταθερές τις συνθήκες εργασίας η γενική παραγωγικότητα βελτιώνεται.
 
ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Το σύστημα Breezair είναι ευκολότερο και φτηνότερο στην εγκατάσταση από όλα τα άλλα συστήματα σε όλες τις εφαρμογές του. Όντας ελαφρύ στην κατασκευή του, τα κλιματιστικά μηχανήματα Breezair δεν χρειάζονται συνήθως κανένα ειδικό πλαίσιο στήριξης - υποστηρίζονται απλώς από τον αγωγό. Το μόνο που απαιτείτε είναι το νερό και οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
 
Σκέφτεστε τεχνολογία:
Τότε σκέφτεστε τα συστήματα κλιματισμού με εξάτμιση Breezair.
 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Ο κλιματισμός με εξάτμιση Breezair είναι ιδανικός για μια ευρεία σειρά εμπορικών και βιομηχανικών εφαρμογών. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε χώρους που ωφελούνται από μια σταθερή ροή δροσερού και φρέσκου αέρα ή όπου πρέπει να απομακρύνεται μυρωδιά, καυσαέρια, θερμότητα ή οι καπνοί που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία για λόγους υγείας των εργαζομένων.
Για παράδειγμα: Εργοστάσια, Αποθήκες εμπορευμάτων, Εμπορικές κουζίνες, Λέσχες και μπαρ, Εστιατόρια, Εμπορικά πλυντήρια, Υπεραγορές & λεωφόροι αγορών, Αερολιμένες και υπόστεγα, τόποι συναντήσεως και αίθουσες, είναι επίσης ιδανικός για βιομηχανίες όπως οι κλωστοϋφαντουργίες, τυπογραφεία, τα αρτοποιεία, ανθοπωλεία, χοιροστάσια και πτηνοτροφεία που απαιτούν λίγη επιπλέον υγρασία.

 
 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΦΟΡΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

 

 

 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΩΝ

 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΑ

 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

Λίστα Ενημέρωσης
Περιοχή Μελών
Χρήστης: [Είσοδος]
© AIRTECHNIC 2011
0,0703125 seconds